Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

STOP SWEDEN

Yine İsveç, yine hadsizlik, yine terbiyesizlik…
İsveç’in başkenti Stockholm’de Cumhurbaşkanımızı hedef alan alçak teşebbüsten kısa bir süre sonra bu defa da Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik aşağılık bir tertip, zalim bir eylem gerçekleştirilmiştir. Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına izin vermek, en az yakmak kadar iğrenç ve ilkel bir rezalettir.
Kutsallarımıza el uzatan, periyodik saldırı düzenleyen, Türk ve İslam düşmanlığında sınır tanımayan İsveç hükümeti ve provokatörlerini buradan en alt tabirle lanetliyorum.
Bu ifade özgürlüğü değil; dinimize ve tüm insani değerlere karşı nefret suçudur.
Bunu besleyenler muhakkak kendi karanlıklarında yok olacaklardır.
Bu yapılanların sonucu olarak İsveç’in NATO üyeliği bu şartlar altında Gazi Meclis’in onayından geçmemelidir.
Dinin sahibi Allah’tır. İman ediyoruz ki, hem Allah’ımız hem de milletimizle birlikte İslam Âlemi batıla, küfre ve haçlı emellerine vakti saati geldiğinde gereken hesabı soracaktır.
Şüphesiz Allah mutlak güç ve hüküm sahibidir.
Bir de kendimize küçük bir dip not, ufak bir soru
**O zelil yakmak için eline aldı.
Peki, sen okumak için en son ne zaman eline aldın?**
Enfal suresi 30. Ayet; Allah, plan yapanların en hayırlısıdır. Hani bir zaman o küfredenler seni tutup bağlamaları, ya seni öldürmeleri, yahut seni (yurdundan zorla) çıkarmaları için sana tuzak kuruyor (lar) dı. Onlar bu tuzağı kurarlarken Allah da onun karşılığını yapıyordu. Allah tuzak kuranlara mukabele edenlerin en hayırlısıdır.

 

20 Ocak 2018
Günü gelmiş müsaadenizle anmak isterim. Bundan tam 5 yıl önce Kahraman Türk ordusu Afrin bölgesine 72 savaş uçağıyla harekat başlattı. Afrin’i bize sözde Vietnam yapacak olanlar, kendi boğuldukları çukurları bizlere kazanlar bir gecede arkalarına bakmadan kaçıp gitti. Bu vesileyle operasyonda emeği olan şehit düşüp gazi olan tüm kahraman evlatlarımızın ruhları şad olsun…
Ayrıca hatırlatmakta fayda görüyorum ki…
Herkese anladığı dilden konuşmak üslup bozukluğu değildir.
İçerdeki hainlere de dışarıdaki kalleşlere sözümüz var; Madem ki unuttunuz Kürşad adlı çeriyi, hatırlatırız size yağmur kokan o geceyi…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti