Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

BAŞBUĞ TÜRKEŞ

Başbuğ Türkeş’in ölümünün 25. yılıdır. Yasin’ler, Fatiha’lar Başbuğ’a.
Yaratanın rahmeti için dualar Başbuğ’a.
Rahmetle ve saygıyla anıyoruz.
SEVENLERİN GÖNLÜNDE SEVİLENLER ÖLÜMSÜZDÜR…! Fikir dünyamızın babası, siyasi ve içtimai hayatımıza yön veren değerler manzumesinin yegane kurucusu, Turan idealinin yılmaz savaşçısı, Türk milletinin göz bebeği Başbuğ Alparslan Türkeş.
Karlı bir 4 Nisan’da milyonlarca milliyetçi, ülkücü vatanseverler olarak omuzlarda kilometrelerce taşıyarak Ankara Beştepedeki anıt mezara defnettik.
O gün Başbuğun rahmeti rahmana yürümesi ve milyonların Ankara’yı kilitlemiş olması, o fedakar , cefakar manzaralar Türk milletinin yönünü Milliyetçi, ülkücü harekete çevirdi. Başbuğ hakka yürümüş, milyonlarca vatanseverin üzüntüsü yüce dağlara ulaşmıştı. Hani hayattayken kıymeti pek de bilinemeyenlerden biri de Türkün son başbuğuydu sanki! Yol arkadaşları tek yürek olmuşlardı. Keşke sonrasında da devam ettirilebilseydi!
Türk milleti, karda abdest alan cefakarları gördü, izledi, düşündü. Onların yürek bütünlüğünün devamını arzu ile bekledi. Zaten karda abdest almayanlarda Başbuğu anlayamadı.
Başbuğ ebediyete intikal etti, ancak fikirleri filizlendi, büyüdü koskoca ülkeyi, hatta dünyayı sardı.
Geleceğin teminatı olan gençler başta olmak üzere Milliyetçi Ülkücü hareketin mensupları bir şekilde başbuğun fikirlerini uygulama mücadelesi veriyor.
Canından can sökmelerine rağmen, sadakatten caymayan devlet adamının adıdır Alparslan Türkeş. Koskoca bir ömür verdiği vatanı, milleti, idealleri yine dünyadaki milyonlarca fikirdaşlarınca hayata geçirilme derdinde.
Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü koruyan, varlığımız Türk Milletine armağan olsun diyen serdengeçtiler onun fikirleriyle yetişti ve yürüdü.
Rahmetlinin fikirleri elbette özet bir makaleye sığdırılamaz. İnşallah daha seri yazılarda buluşuruz. Şimdilik; Başbuğun bir sözü ile bitirelim.
“Türk ne kadar kuvvetlenirse, müslüman da o kadar kuvvet kazanır. Tarih bunun ispatıdır.”
İdealleri hep yaşasın inşallah. Ruhu Şad, Mekanı Cennet Olsun.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti