Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kocatepe Gazetesi

15 Temmuz fotoğraflarla anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

15 Temmuz fotoğraflarla anlatıldı

 

Afyonkarahisar Belediyesi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürlüğü işbirliğinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” konulu fotoğraf sergisi dün öğleden sonra açıldı. Açılış öncesi Afyonkarahisar Bisiklet İl Temsilciliği tarafından 15 Temmuz anısına düzenlenen bisiklet turunun da başlangıcı verildi.
“HAİN GİRİŞİM BİR
DAHA TEKRARLANMASIN”
Anıtpark’ta açılan sergide, 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı verilen mücadele fotoğraflarla anlatıldı. Sergi açılışı öncesi katılımcılara hitap eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 15 Temmuz’un Türk Milleti’nin unutulmaz bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi. Zeybek, “Yüce Allah’tan böyle hain bir girişimin bir daha tekrarlanmamasını ümit ediyor, burada sergilenen fotoğrafların iyi anlaşılmasını ve serginin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
“MİLLET DARBEYİ
FERASETLE
BERTARAF ETTİ”
Kurdele kesimi öncesi konuşan Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz şunları söyledi:
“Önceki yıllarda ülkemizde çeşitli zamanlarda darbeler olmuştur. Ama 15 Temmuz 2016 tarihinde başlatılmak istenilen darbe bugüne kadar olanların en alçakça yapılanıdır. En ihanet içerisinde olanıdır. Çünkü milletin içerisinden çıkan milletin evlatları kullanılarak, milletin kazançları, vergileri, silahları kullanılarak ortaya çıkan bir darbeyi yine milletimiz büyük bir fedakârlık ve feraset göstererek bertaraf etmiştir. Bu milletin bir ferdi olmaktan büyük bir onur duyduğumu bu vesile ile ifade ediyorum. Allah bir daha böyle sıkıntıları göstermesin diyorum.”
 AÇILIŞA YOĞUN KATILIM
Sergi açılışına; Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan ve 2. ACM Başkanı Fatih Serdar Köken, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar İl Müdürü Şerife Münire Burcu, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
54 fotoğrafın yer aldığı fotoğraf sergisi, 2 gün boyunca açık kalacak.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti