Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mehmet Şenkaya

ÇARESİZ KALDIM KELOĞLANA VARDIM – Kocatepe Gazetesi

Mehmet Şenkaya 23 Temmuz 2014 Çarşamba 03:00:00
  Etrafımız kaynıyor. Sanki ateş çemberi içindeyiz. Komşumuz Irak Saddam fobisi ayağıyla Amerika tarafından sözde hürriyetine kavuşturuldu. Müslüman halk kendi ülkesinde kendi vatandaşıyla savaşıyor. Saddam asıldı iş bitti.! O diktatördü ama burada tek bayrak altında yaşayan bir devlet- millet vardı. Şimdi; ne demokrasi kaldı ne de özlemi çekilen Özgürlük. Irak halkı parça parça oldu. İstense de bundan sonra bir araya gelmeleri mümkün değil.
Amerika tarafından bir başka oyun Orta Doğunun güçlü bir devleti Mısır’a oynandı. Halkın çoğunluğu tarafından demokratik oyla seçilen Müslüman Lider Mursi, Güvendiği ABD Yardımı görmüş Mısır Ordusu Genel Kurmay Başkanı Sisi’nin darbesiyle alaşağı edilip hapse atıldı. Oluşturulan mahkeme seçimle işbaşına gelen Mursi ve siyasileri idama mahkûm etti. Netice; Düzmece bir seçimle Sisi Devlet Başkanı oldu. “Baharı görmeden, yaz geldi geçti.” Müslüman Halk ikiye ayrılmış durumda.
Güney komşumuz Suriye’de Hafız Esat’ın oğlu Eset Demokrasi ve özgürlük isteyen halkı ile karşı karşıya geldi. İç savaş çıktı. Ülkede Sovyet üssü varlığı olduğu için Amerika Eset rejimini deviremedi. Müslüman Müslüman’ı kırıyor. Halk canını kurtarmak için komşu ülkelere sığınıyor. Şimdi; ABD’ce Türetilen Işit yoluyla Irak ve Suriye’de deneme testleri yapılıyor.
Bir başka Müslüman Ortadoğu ülkesi Libya ve Cezayir de maalesef sömürgeci dış güçlerin müdahalesi ile karıştırılmağa çalışılıyor.
Yıllardır İsrail Ablukası altında zulüm gören Filistin Halkına soykırım uygulanıyor. Bizden başka Dünya’nın hiçbir ülkenin sesi çıkmıyor.
Aynı ya da benzeri oyunlar Türkiye üzerinde de oynanmak istendi. Ama buna fırsat vermeyen 12 senedir istikrar içinde olan sağduyulu bir Devlet var.
Halkın çoğunluğunun oyuyla demokratik seçimle işbaşında olan hükümet büyük yatırımlara imza attı. Bunu yerli halkın bildiği kadar yabancılar da takip ediyor.
Türkiye’de büyük ihale ve yatırımlarda taviz verilmeyip milli menfaatler gözetiliyor. Bunun farkında olan sömürücü güçler, eskisi gibi kendilerinin direktifini gütmeyen, boyun bükmeyen TC. Hükümeti lideri R. Tayip Erdoğan’ı istemiyor.
Bir zamanlar sağcı-solcu, alevi-Sünni, Türk-Kürt antitezleri denendi, tutmadı. Şimdi ufukta görünen Devlet Başkanı Seçimi var.
Siz Müslüman bir cumhurbaşkanı istiyordunuz. Tamam
İşte alın size Müslüman cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin Bey. “Zehiri altın tasda sunarlar”
“Türkiye’yi ve Türkiye üzerinden bölgeyi; kendi çıkarları doğrultusunda yeniden şekillendirmeyi hedefleyen emperyalist güçler, kendileri için engel gördükleri R. Tayyip Erdoğan’ın siyaseten tasfiyesi için Cumhurbaşkanlığı fırsatını değerlendirmek için harekete geçti. Ekmeleddin Bey de bu plana dâhil edildi ve yerli işbirlikçiler üzerinden siyasi muhalefete taşeronluk görevi verildi.” Mehmet Koçak (Akit)
DUA EDELİM RABBİMİZ BİZE; İZAN – İRFAN – HUZUR VERSİN. KADİR GECENİZ VE BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti