Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Lokman Özkul

SAPKINLIK ÖZGÜRLÜK DEMEK DEĞİLDİR

Bir insanın özgürlük alanı diğer insanın veya kişilerin özgürlük alanına müdahale edildiğinde biter. Sınırsız özgürlük diye bir şey yoktur. İdeolojilerde de dinlerde de veya diğer yönetimlerde, kitlelerde sınırsız özgürlük diye bir olaydan bahsedilemez. Toplumların ahlaki ve örfe dayanan, yazılı olmayan kuralları da vardır. Burası da bir özgürlük alanıdır. Ben istediğimi yaparım diyerek ulu orta ahlaksızlık yapmak, toplumun sinir uçlarıyla oynamak kabul edilebilir bir durum değildir. Bir iki haftadır gündemde olan, onur yürüyüşü diye bir yürüyüş yapmak isteyen LGBT cilerden bahsediyorum özelde. Milletimizin inançlarıyla, ahlakıyla, örfüyle, geleneğiyle tamamen zıt olan bu akım gençlerimizi ve insanımızı zehirlemeyi amaçlıyor. Okuyuculardan özür dileyerek bu LGBT denilen harf kümesini açıklama amacıyla açmak istiyorum. Lezbiyen, gay, biseksüel ve trans yani ara birey diye de ifade edilen cinsi sapkınlıkları ifade ediyor. Araf suresi 80 ve 81. Ayetlerde şöyle geçiyor:
Lût’u da peygamber gönderdik. Kavmine şöyle dedi: “Dünyada sizden önce hiç kimsenin yapmadığı o iğrenç işi bir yol hâline getirip nasıl irtikap ediyorsunuz? Kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, haddi aşan azgın bir toplumsunuz.”
LGBT içindeki G için kastedilen ayetlerdeki. Bazı insanlar bunları normal karşılayabiliyor. Normalleştirmek zaten gayri ahlaki yolları insanlara bir şekilde kabul ettirmek demektir. Yapıversinler, ediversinler, yürüyüversinler.. derken iş gençlerimizi, insanlarımızı ahlaken zehirlemeye kadar gidiyor. Ahlakı kaybettiğimizde her şeyimizi kaybederiz. Ahlaktır bir milleti ayakta tutan. Ahlakı aldığınızda temel direkleri de almış, yapıyı çökertmiş olursunuz. İnsanın fıtratını bozarak, karşı cins olayını kaldırıp hem cins gibi sapkınlıklar ne akıl karıdır ne ahlakidir ne de dinidir ne de örfi. Hz. Muhammed (s.a.v.) bir hadisinde şöyle diyor: “Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah lanet etsin”. (Taberani)
Şimdi böyle ifadelerin kullanıldığı bir durumda, kendini medeni zanneden veya sapkınlığı medeniyet olarak gören; kimi popçu, topçu, kimi artist veya aktrist ve bazı aydın geçinenlerin aksine bu LGBT gibi akımlar sapıklığın ve sapkınlığın dik alasıdır. Allah ve en sevgili kulu Hz. Peygamber lanetlemiş, Lut kavmi bundan dolayı helak olmuştur. Sodom ve Gomore canlı bir şekilde ibret vesikası olarak ortadadır. Eğer bizler helak olmuyorsak bu Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.) in Yüce Allah’a tazarru ve duası sayesindedir. ‘Allah’ım benim ümmetimi de diğer ümmetlerin yanlışları üzerinden helak ettiğin gibi helak etme..’
Çocuklarımızı gençlerimizi ve insanlarımızı bu sapkın akımlardan koruyalım. Onlara ahlakı, örfü, gelenek göreneği, Türk töresini, İslam Dini’ni en güzel şekilde öğretelim bizler öğretemiyorsak öğretebilecek ehliyetli insanlardan yardım talep edelim ve iyi bir eğitim kazandıralım. Değerler eğitimini yaparak yaşayarak uygulayarak öğretelim.
Yazımı bir ayet-i kerime meali ile tamamlıyorum:
İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helâk mı edeceksin? Bu iş, senin imtihanından başka bir şey değildir; onunla dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola iletirsin. Sen bizim velîmizsin. Artık bizi bağışla ve bize acı! Sen bağışlayanların en iyisisin. (Araf 155)

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti