Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Şemseddin YASAN

TERÖRİSTİN HİMMETİ

İP Genel Başkanı Meral Akşener birkaç gün önce
-“HDP’ nin kapatılmasına karşıyım” dedi.
Hemen ardından İP’li Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’ da Habertürk’te,
“Selahattin Demirtaş siyaseti terörize etmiştir! Ancak hukukumuzun üstün olduğunu göstermek için serbest bırakılmalıdır” daha sonra AİHM kararının hemen ardından.
“Ben Demirtaş bırakılsın demedim. AİHM’nin Demirtaş bırakılsın yönündeki kararına uyulsun dedim.”
Gerek Meral Akşener ve gerekse Yavuz Ağıralioğlu’nun açıklamaları halkımız nezdinde hem HDP, hem de Selahattin Demirtaş’ın meşrulaştırılma yönünde ki büyük çabaları, büyük gayretleri olarak görülmektedir.
Oysa dayanamadığınız o HDP, çocukları dağa kaçırıp PKK ya teslim etmiştir. Bu konuda kaçırılan çocukların aile fertlerinin ifadeleri var. Bu çocuklar TC vatandaşı olup, PKK tarafından ellerine silah tutuşturulup; yine TC’nin askerine, polisine, öğretmenine ve halkına karşı ateş ettirilmiştir?
HDP’nin ilişkili olduğu PKK; en başta vatanımızı, milletimizi bölüp, parçalamak ve ülkemizin kalkınmasını, güçlenmesini önlemek için görev üslenmiş eli kanlı bir terör örgütüdür.
Peki İP’in genel başkanı ve parti sözcüsü bunu bilmez mi? Tabi kî bilirler!
O zaman niye bu bölücülerin, teröristlerin işini kolaylaştırırlar? TC devletinin, hükümetinin Pkk’yı bir an önce etkisiz hale getirmesine, bitirmesine niye razı olmazlar?!
Galiba bunun en mantıklı cevabı koltuk olsa gerek! Ümit dünyası… Acaba ola mı ki!
Görünen o ki 2023’ te ittifakın Cumhurbaşkanı adayı henüz belli değil! İP yöneticileri halk sola oy vermez. O zaman alternatifsiz tek aday Meral Akşener olur gözüyle bakılıyor. Buna göre hesaplar yapılıyor. Galiba İP’in genel başkanının Cumhurbaşkanı adayı olacağına kesin inanmaktalar! Bu hayal alemindeki seyir hali bunların hepsinin aklını bulandırmışa benziyor!
İşin sebebi hikmeti bundan ibarettir.
-“Demirtaş siyaseti terörize etmiştir!” demekle.
Bir noktada Salahattin Demirtaş’ın siyaseti terör için yani PKK’nın pis emelleri doğrultusunda siyaset yaptığını, siyaseti kullandığını, teröre alet ettiğini ifade etmiştir.
Madem Demirtaş HDP ile terörizmin, PKK’nın tarafı yani meclisteki temsilciliğini, öncülüğünü yapıyor, koskoca TBMM’nde terörü, teröristi yani bölücülüğü savunmak için sırf orada bulunuyorsa. Gerçekten bu çok vahim bir durum demektir!
Meclis’te TC. Devleti için büyük bir tehlike var demektir! Çünkü bazı siyasiler yani partiler bunların siyasi gücünü, desteğini arkasına alarak iktidar olma hesaplarını yaparken! Koltuk hırsının ülkeyi ne badirelere sürükleyeceğinin farkında bile değiller!
Bunun için hedeflenen Cumhurbaşkanlığı koltuğunu elde edebilmek için HDP ye taviz üstüne tavizler vermekteler.
Yarın o koltuğa kavuştuklarında; bu sefer de o koltuğu kaybetmemek için daha büyük tavizleri vermek zorunda kalacaklar!..
Netekim bu uğurda bazı partilerin HDP’ye yaklaştığını, ittifak kurduğunu hatta HDP’nin peşine takılmaya başladıklarını çok acı bir şekilde cümle alem görmekte!!!
Bu sıcak temas bu samimiyet hiç hayra alamet DEĞİLDİR!
Artık bunun arkasından muhtemelen pazarlıklar başlayacak demektir. Al papazı ver kızı! Al koltuğu ver Salahattin’i. Ondan sonrada orayı ver! Burayı ver! Demeyi kendilerince alınması gereken hak olarak görecekler…
Bu gidişatın bu tavizlerin sonu; Maazallah ülkenin, TC Devleti’nin bölünmesine kadar gidebilir!
Yukarıda verilen demeçler, konuşmalar iyi niyetli gibi görünse de, sonucu hiç hayra alamet gibi görünmüyor!
Terörist Selahattin Demirtaş’ın dışarıya salıverilmesi için uğraşmak. Sürekli gündemde tutmak O teröristi kahramanlaşmasına yol açabilir! Böyle bir durumda da; O’nun tekrar PKK ya güçlü bir desteğine hiçbir kimse hiçbir güç engel olamaz!
İyi Partinin destek açıklamaları, HDP’lilere yani PKK’lılara büyük umut oluyor. Onların tükenmekte olan hayalleri tekrar canlanıyor! HDP’liler CHP’den daha fazla İYİ Parti’ye ümit bağlamış durumdalar!
Çünkü İyi Parti olmadan CHP’nin hiç bir şey yapacağını onlar da çok biliyor!!!
Durum böyleyken İP’in yöneticileri hala HDP’ye arka çıkıyor!
Son zamanlarda İP tarafından yapılan açıklamaların üç ana amacı olabilir;
– İP’in içindeki ÜLKÜCÜ VE MUHAFAZAKÂR kesime yani halka Akşener’in “HDP kapatılmasın, Demirtaş bırakılsın!” istemine karşı tepki göstermesinler, kızmasınlar yine oylarını versinler diye hile-i şer yapılıyor denilebilir!
Bu şekilde kendilerine destek veren bazı ülkücü ve muhafazakâr kesime yumuşatılmış mesajlarla onları kandırıp, ikna edip bir tarafa kaçmalarını, kızıp gitmelerini önlemeyi amaçlamış olabilirler!
– İkincisi belki de en önemlisi ve en tehlikelisi; HDP’ye göz kırpıp, yeşil ışık yakmaları! Onların gözüne girmek gibi bir düşünceye kapılma ihtimali de vardır!
– Bir de bu hususta Batıya şirin gözüküp, desteğini alabilme amacını da gütmüş olabilir!..
Türk halkının, Türk vatanının birliği, beraberliği ve bütünlüğü ilk etapta hesapta yok gibi! Zaten, HDP’nin içinde olduğu, lehinde görünen bir düşünce, bir plan içinde Türkiye’nin menfaati ve çıkarına olabilecek bir şey asla ve kat’a olamaz! HDP’nin kazandığı bir yerde TC. Devleti’nin çok büyük kayıpları olur!.. Şuurunu bozar, aynı zamanda kıyamete kadar canını, ciğerini yakar! Türk tarihine kara bir leke olarak ebediyen yazılır…
Hepimizin geleceğini riske sokan demeçler, yakınlaşmalar; Devletimizin bekası ve halkımızın huzuru, refahı için teröre, teröristlere ve siyasi uzantılarına karşı milli ve asil bir duruşla PKK terörünün kökü kazınıp, sonlandırılabilir!
Seksen beş milyon Türk halkının PKK ya karşı partilerin tek vücut olmasını ve hep birlikte terör belasına karşı mücadele etmesini istemektedir!..

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti