Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

AFYONKARAHİSAR’DA PETROL BULUNSA BUNDAN DAHA DEĞERLİ OLMAZDI SANIRIM

* Ayazini’de incelemeler
* albikere.com hızla büyüyor
* Şen çiftinin nikâh şahitliği
* Vatandaşlarla sohbet
* AFSÜ’ye ziyaret, Yaşlı Bakım Merkezi incelemeler
* Yeni Müze Kompleksi ve İl Emniyet Müdürlüğü yeni binası inceleme
* Bakan Murat Kurum’ u ilimizde ağırladık

Yukarıda yazılı olanlar her hafta olduğu gibi Afyonkarahisar Valiliği tarafından paylaşılan haftalık faaliyet özetinin başlıkları. Çok şükür şehrimizde bugüne ve yarına dair umut veren güzel şeyler oluyor. Kısa zamanda büyük işler başaran Sn. Valimize ve emeği geçen tüm yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Hatırlarsınız ki daha öncede köşemizde yer vermiştik “DOLU MAKAMLAR BOŞ KOLTUKLAR” başlıklı yazımızda da kendilerine teşekkürlerimizi arz etmiştik.

Şehr-i Karahisar’ın makus tarihi Sn. Valimiz sayesinde kırılıyor. Bu kez yapılan hizmetler, emekler şehrimize çağ atlatacak seviyede. Bu kapsamda yapılan projelere sahip çıkmamız ve Sn. Valimizi desteklememiz çok önemli. İnşaAllah tüm hemşerilerimiz ile gereğini layıkıyla yapalım.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı duyurmuştu geçtiğimiz hafta Karadeniz’deki 405 milyar m3’lük doğal gaz keşfimizin ardından, karada da günlük 6.800 varil üretim yapacağımız 3 yeni kuyuda petrol keşfedildiğini açıkladı. Bu haberden esinlenip Sn. Valimize ithafen attığım başlık belki az bile, varlığınız daim olsun Sn. Valimiz.

Popüler akımlara temkinli yaklaşsak da bazı durumlar oluyor ki bir anda kendimizi içinde buluyoruz. Geçtiğimiz ay şahsi Twitter hesabından alıntıladığı twit’de “Çok Çabuk geçti yıllar” başlığıyla katılmıştı Sn. Valimiz 20’li yaşlar akımına. Yılların çabuk geçtiğini söyleyen Sn. Valimiz şehrimize geldiği ilk günden itibaren özünde insan, merkezinde Afyonkarahisar olan projelerle adeta şehrimize hizmet için zamanla yarışır durumda. Mevlam muvaffakiyetler İhsan eylesin İnşaAllah…

Yakın tarihimizin en sıradışı valisi olan merhum Recep Yazıcıoğlu’nun hayat hikayesinde dikkatimi çeken bir hatırası oldu. Alaca Kaymakamı iken ilk defa makam odasına “Kapıyı vurmadan girin” şeklinde bir yazı asar. Halk ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığı için kapının boyalı olduğunu zanneder. Yazı, uzun süre kapıda asılı kalınca herkes anlar kaymakamın niyetini. Afyonkarahisar’ın kaybedecek en küçük bir zamanı yok. Belli ki şehrimiz Sn. Valimizin gönlüne kapıyı çalmadan çoktan girmiş. Biz de yıllar geçtikten sonra tüm şehrimizi kucaklayan Afyonkarahisar sevdalısı Valimizin niyetini anlayıp dizimizi dövmeyelim. Önde gidenler kolay bulunmuyor. Şehrimize gelen böyle bir imkanı boşa gidermeyelim. Tüm şehir hep birlikte el ele Afyonkarahisar’ımızı layık olduğu yerlere getirelim…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti