Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

BAZI MEMUR AĞALAR

Bazı idareciler ve memurlar var. Sanki çalıştıkları kurum çiftlik, onlarda çiftliğin ağası.
Her iktidar zamanında bir şekilde makam kapan bu asalaklara siyasiler dikkat etmelidir. Böylelerini masaya yatırmaları lazım. Her dediğimizi yapar diye liyakatsizlere yetki verilmemelidir. Yoksa kendilerini il ve ilçe başkanı zannederler.
Hemen her gün bir dostunuzun herhangi bir devlet dairesinde işlerini çok sıkıntılı yaptırdığından dert yandığına şahit oluyorsunuzdur.
Bizler işimiz gereği bürokrasi ile uğraşmaktayız. Vergi daireleri, SGK gibi kurumlarla hemen her gün işlerimiz olmaktadır. Düşündüğümüzde vatandaşımıza hak vermiyor değiliz.
Elbette her memur görevini ihmal etmiyor.
Görev aşkıyla yanıp tutuşan, vatandaşın işini bir an önce görmek için çırpınan bir çok memurumuz var. Bu değerli insanları tenzih ediyor ve onlara bu görev anlayış ve sorumlulukları için çok teşekkür ediyorum.
Ancak, öyle memurlar var ki; Bu zat-ı muhteremler sanki milletin bir ferdi değilmiş gibi, insanımıza tepeden bakarlar. Millet yanılır, bunlar hiç yanılmazlar. Her şeyi bilirler. Bir vatandaşın beş dakikalık bir işi için iki saat beklemesi, kendisinin her gün birlikte olduğu mesai arkadaşı ile bitmez sohbetinden önemli değildir. Aldıkları maaşı haketmezler. Hele bir de vatandaş hakkını aramaya kalkarsa vay haline.
Ne devletine, ne de milletine barışık bu nankörler sayesinde bürokrasi çıkmaza giriyor. Yıllardır, devletin yüzünden geçinen bu ağalar, ne aldıklarına şükreder ne de insanına hizmet verirler. Bunlar, memleketin kamburu halini almışlardır. Özel sektörde çalışıyor olsalar, becerileri ve çalışmaları karınlarını doyurmalarına yetmeyecektir.
Ne diyelim?
Yarası olan gocunsun!..

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti