Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

ÜLKEMİZİ BÖLDÜRTMEYİZ

Güneydoğu’da kirli bir oyun oynanıyor. Amaç, önce Güneydoğu’yu, sonra da Türkiye’yi komünist yapabilmektir. Şu anda “PKK ile masaya oturulsun veya Güneydoğu’da PKK’ya toprak verilsin.” şeklindeki çatlak sesler bilerek ya da bilmeyerek bu amaca hizmet etmektedir. Bilindiği gibi hükümet de bu oyuna gelmiş ve çözüm süreci diyerek masaya oturmuştu. Bunun acısını çekmekteyiz.
İnsanların büyük bölümü bu ciddi tehlikenin farkında bile değiller. Kendilerince taviz verilirse Türk topraklarında terörizmin sona ereceğini sanırlar. Bölünme taraftarlarının bir kısmını ise eski komünistler oluşturuyor. Bunların bir kısmı yıllardır yumuşamış olarak çizgilerini değiştirmiş gibi göründüler. Ancak, komünizmin en ateşli savunucuları olarak gizli de olsa propagandalarını sürdürdüler. “En iyi çözüm toprak vermek” telkinleri ile sinsi fikirleri makul göstermeye çalışıyorlar. Böylelikle Kürt kardeşlerimizi de, bütün Türkiye’yi de kendilerince felakete sürüklemeyi planlıyorlar.
Oysaki PKK; Kürt milliyetçiliğini kendi çıkarları doğrultusunda kullanan Komünist, Stalinist ve Leninist bir yapılanmadır.
Herkes şunu iyi bilmelidir ki, Yüce Türk Milleti ülkesini böldürtmeyecektir. Bu Vatandan verilecek bir avuç toprak, necip Türk Milleti’nin haysiyetini, şerefini, onurunu, asaletini, gücünü, varlığını, namusunu yok etmektir. Bu, asla olmayacaktır. Çünkü seksen öncesi olduğu gibi, Türk Milliyetçileri başta olmak üzere millet olarak nasıl bu toprakları hep birlikte Vatan yapmışsak korumayı da biliriz.
Yazımı Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri ile bitirmek istiyorum; “Esas olan, Türk Milletinin haysiyeti ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Türk’ün haysiyeti, izzetinefis ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir Millet esir yaşamaktansa mahvolsun evladır. Binaenaleyh, YA İSTİKLAL, YA ÖLÜM!”
Bu arada; Türk’ün itibarını, haysiyetini ve varlığını korumak için bir ömür vermiş olan Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’i ebediyete intikalinin 19. Yılında rahmetle anıyorum. Mekânı Cennet olsun.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti