Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kemal DEMİRKIRKAN

NE İÇİYORSANIZ BİZE DE SÖYLEYİN

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay hafta sonu bir toplantıda, Millet İttifakını kastederek “Kazanırlarsa ceza almış PKK terör örgütü ve FETÖ terör örgütü mensuplarını sokağa salmaları da bir ihtimaldir. Soru çalarak memur olup kamuda görev yapanları kamu kurumlarındaki görevlerine iade edecekler.” demiş.
AKP’li yöneticilerin pişkinliklerine hayranım doğrusu.
Yanına HDP’yi alıp, silahlı terör örgütü PKK ile masaya oturanlar kendileri değilmiş,
o dönemde herkesin görüp tepki gösterdiği, FETÖ’nün soru çalmasına, devletin en derin noktalarına adamlarını yerleştirmesine, asker ve polis teşkilatının çökertilmesine, en hafif tabiriyle seyirci kalan kendileri değilmiş gibi, pişkinlik yapıyorlar.
Kaybetme korkusu iktidar yöneticilerine olmayacak işler yaptırıyor. Battıkça saçmalıyor, saçmaladıkça batıyorlar.
*
Biz bu cümleleri nereden hatırlıyoruz. Hatırlayın. AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, seçimleri kaybedeceğini anladığında, CHP’nin Ankara’yı kazanması halinde PKK ve DHKP-C gibi örgütlerin ‘Sana destek verdik, sen de bizi gör’ diyeceklerini, “Allah korusun, evine su parasını getiren tahsildarın militan olduğunu, başımıza gelecek felaketleri bir düşünün” demişti.
Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçimi %50.93’le kazanmıştı. Geçen 3 yılda vatandaş memnuniyeti en yüksek illerin başında Ankara ve Başkan Mansur Yavaş geliyor. Bugün bırakın Ankara’yı Cumhurbaşkanlığını kazanarak Türkiye’yi yönetecek, en güçlü aday olarak görülüyor.
*
Daha geçen hafta içinde meclisteki bütçe görüşmelerinde Türkiye’nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çeşitli terör örgütlerine mensup 557 kişi çalışıyor” açıklamasını yapmıştı. Milletin güvenliğinden sorumlu bir bakan düşünün, devlet kurumunda 557 terörist var diyor, ancak gereğini yapmıyor, kılını bile kıpırdatmıyor. O zaman ya çamur atıyor, ya da görevini yapmıyor. Her iki, durum da Türkiye Cumhuriyeti’nin bakanına yakışmıyor.
*
AKP kirli siyasetiyle ya tutarsa diye, çamur atarken, kendisi çamura batıyor. Düne kadar AKP’li yöneticilerin bu demeçleri verirken ne içtiklerini merak ediyordum. Hafta sonu AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanının görüntülerini seyredince anladım. Halk açlıktan kırılırken, ekmek, yağ, benzin kuyruklarıyla boğuşurken, bu denli halktan kopuk paylaşımlar yapmanın başka bir açıklaması olamaz.
Son Söz; “Açlık ne yedirtmez, tokluk ne dedirtmez” Belçika atasözü

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti