Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Murat Arısoy

Hangisi daha güzel? – Kocatepe Gazetesi

Murat Arısoy 24 Aralık 2014 Çarşamba 02:00:00
  Afyonkarahisar Valiliği, “Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı” düzenleyecek. Çalıştay, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katılımıyla 27 Aralık’ta düzenlenecek. Çalıştayda Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak da konuşma yapacak. Korel Termal Otel’deki toplantı, sabah saat 10’dan öğleden sonra 15’e kadar sürecek olan toplantıda turizm altyapısı-üstyapısı, kültürel değerler, kültür ve turizmin gelişiminde insan, Afyonkarahisar şehrinin profesyonel olarak hazırlanması konuları ele alınacak.
Bu başlıklar elbette önemli.
Çalıştay’ı izlemek ve değerlendirmek nasip olursa, ayrı ayrı işlemek arzusundayım.
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nin Kent Ekonomileri Forumu’nda Afyonkarahisar için öngördüğü “5 milyon turist”, “Termal Festival” gibi hedefleri bilerek bu çalıştayı takip etmek, anlatılanlara dikkat kesilmemizi sağlayacak.
Bununla birlikte Afyonkarahisar’ın “temsil edilmesi”ni ve “akılda kalıcılığı”nı artıracak bir logonun da kullanılacağı izlenimini edindim.
Afyonkarahisar Valiliği’nin hem açıkhava mecrasına verdiği ilanlarda, hem de gönderdiği çalıştay davetlerinde, yeni bir logo yer alıyor. Valilik’in yeni binası, Utku Anıtı ve arka planda Türk Bayrağı’nın gururla dalgalandığı Karahisar Kalesi.
Bu unsurlar, Valilik’in mevcut logosunda da kullanılıyordu fakat bu çizim daha şık, daha etkili, daha sade.
Hangisi daha güzel, siz karar verin.
Benim gönlüm, “yeni”den yana.
Afyonkarahisar, galiba değişime “logo”dan başlayacak.
Emeği geçenlere ve geçeceklere şimdiden teşekkürler.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti