Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

KÜN FE YEKÜN OL DER, ve OLUR (Yasin 82)

VATAN NE TÜRKİYEDİR TÜRKLERE, NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR: TURAN!
Biz dünyaya bağlı değil, VATANA BAĞLI yaşarız! Özümüz neyse, sözümüz de odur. Davamız belli safımız Milletten ve Devletten yanadır. Ülke menfaatlerini hep en üst kıldık gerektiğinde elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk, gün geldi Az olduk öz olduk nice çoklara galip geldik ve Bugün yeniden ZAFER BİSMİLLAH….
1-CHP
2-İYİ PARTİ
3-DEVA
4-GELECEK
5-ZAFER
6-SAADET
7-DEMOKRAT PARTİ
8-HDP
9-TKP(Türkiye Komunist Partisi)
10-TÖP(Toplumsal Özgürlük Partisi)
11-TİP(Türkiye İşçi Partisi)
12-EMEP(Emek Partisi)
13-EHP(Emekçi Hareket Partisi)
14-SMF(Sosyalist Meclisler)
15-YEŞİL SOL PARTİ
16-Amerika’da yaşayan tüm FETÖ’cular
Ve daha bildiğimiz bilmediğimiz kim ne varsa…
Tüm bu partiler ve kişiler aynı kişiye yani Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi ve kaybetti…
Tartışma ve tereddüte yer kalmadan ne masa ne altı nede üstü artık plan, bölüşme, görüşme kalmamıştır.
Muhalif dostlarımızın düşünce görüşlerine elbette saygımız var fakat akla takılan sorular da var. Seçim kazanacak yetkinlikte ve tutarlılıkta olmadığını söylediğiniz bir adaya oylarımızla ülke yönetimini teslim etmemizi istiyordunuz
Tüm yaşananlara bakılınca bu talebiniz ne kadar mantıklı acaba ?
Depremzedelere nefret. Başörtülülere nefret. Milliyetçilere nefret. Gurbetçilere nefret. Muharrem İnce’ye nefret. Sürekli kin ve nefret üzerinden dayanışma ve motivasyon sağlayan örgütlü bir nefret. Ama esas tüm bunları ortaya çıkaran nefret kime mi? Aynada gördüğüne.
Sonra da miting meydanında
Olmadığı ve olmayacağı aşikar olan bir durum yine bu gecenin sabahından itibaren seçimleri kazanan taraf için galibiyet günü değil, mesûliyet günüdür. Kaybeden taraf için de sadece mağlûbiyet günü değil, hatalarını muhasebe etme günüdür.
Eleştirilerimden dolayı kırılan yanlış düşündüğümü söyleyen olabilir fakat şunu unutmayın Partiniz dininiz değildir, vicdanınız değildir, irfanınız değildir. Görgünüz, bilginiz, terbiyeniz partinizden ibaret değildir. Hiçbir partinin doğrusunu, mutlak doğru diye kabul etmek, liderine saygıyı mutlak itaate dönüştürmek, masum ilan etmek diye bir şey yoktur. Hiçbir parti kutsal değildir, kutsal olan Türk Milletinin varlığıdır, bağımsızlığıdır, vatanıyla, devletiyle, bayrağıyla hür yaşamasıdır. Seyyid Ahmet ARVÂSÎ Hocamızın sözüyle bitirmek isterim ki Devlet adamları, milli şuur içinde bulunarak milli meseleleri bilerek, ıstıraplarımıza “ilmi hal çareleri” bulmak ve adaletle hareket etmek zorundadırlar. Aksine hareket edenler, tarihin de ortaya koyduğu gibi ektiklerini biçeceklerdir.
Millete danışmayı bırakıp Danışmanlara danışanların halkın sesine kulak verme zamanıdır.
Tüm bu duygu ve düşüncelerimle Milli feraset ve şuuru ile bu köşede yazılan satırlar tarihe not düşmek adına yazılan yazılardır. Çıkarsız menfaatsiz tek derdi Vatan olan bir ve bütünü kucaklayan Memleket sevdalısı gönülden dökülenlerdir. İlerde Hak emri gelinceye dek Hedef KIZIL ELMAYA ulaşma gayesindedir o gün geldiğinde “ Bakî kalan kubbede hoş bir sâda imiş” dedirtebilmek Cenab-ı Allahın huzuruna razı olduğu işleri yaparak giden kullarından olmak cümlemize nasip olsun İmkan ve yeteneklerim ölçüsünde Cumhurun zaferi için her alanda her platformda mücadele vermeye gayret ettik Bizi güçlü kılan Allah’ın davasına gösterdiğimiz sadakat ve teşkilat olma özelliğimizdir. Yolumuz fazilet yolu, davamız Hak davasıdır.
Allah doğrularla ve milletimizle beraberdir.
Yaşasın Milliyetçi Hareket,
Yaşasın Cumhur ittifakı
Yaşasın Tam Bağımsız, Lider Türkiye…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti