Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

15 TEMMUZ’DA NE YAPACAĞIZ? – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 6 Temmuz 2017 Perşembe 12:41:31
 

15 Temmuz 2016’da ülke olarak karanlık bir gece yaşadık. FETÖ’nün maymuncuk olarak kullanıldığı karanlık operasyonda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kapıları açılmak, kilitleri çözülmek ve işgallere karşı ülke korunaksız hale getirilmeye, kısacası teslim alınmaya çalışıldı. İçeride darbe ile yönetim değişikliği ve anayasal düzenin sarsılması, dışarıda ise ebedi Türk yurdunun yüz yıl önce olduğu gibi yeniden parçalanması, bölüşülmesi planları vardı.
Şükürler olsun ki yüce Türk Milleti bir kez daha iman dolu göğsünü siper etti ve hain planlar bozuldu, işgal için aralanmaya çalışılan kapılar hainlerin yüzlerine çarpıldı. Sonrasında, Türkiye tarihinin öne önemli günlerini hep birlikte yaşadık, yeniden anlatmaya gerek yok şimdilik.

 

YILDÖNÜMÜ GELDİ

 

9 gün kaldı, nasipse 15 Temmuz Cumartesi günü bu hain kalkışmanın, bu eşsiz destanın yıldönümünü yaşayacağız, şehitlerimizi anacak, gazilerimize dua edecek, demokrasimizin, ülkemizin ve devletimizin önemini bir kez daha idrak edeceğiz.
Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de anma etkinlikleri yapılacak. Demokrasi nöbetleri tutulacak.
Bu vesile ile 15 Temmuz 2016 gecesi başlayıp günlerce süren Demokrasi nöbetlerinde yaşanan, kimsenin tasvip etmediği, bu ulvi göreve gölge düşüren olumsuzlukların yeniden yaşanmaması amacıyla bazı hemşehrilerimize birkaç uyarıda bulunmak istiyoruz naçizane…

 

ETMEYİN, EYLEMEYİN

 

Ey korna çalarak, egzoz patlatarak, aracını anırtarak vatan kurtardığını sanan delikanlı kardeşim! Etme… Senin vatan sevginden şüphemiz yok ama, sen de etrafını bir düşün, çevrene bir dikkat et…
Ey kamyonlarını, beton mikserlerini, koca koca araçlarını şehrin caddelerine salarak, havalı kornalarla şehri ayağa kaldırtıp, FETÖcü olmadığını ispat etmeye çalışan işadamı arkadaşım, ağabeyim! Etme… Böylesi turlar senin imajını düzeltmiyor, aksine “bunun ne yarası var” diye sorgulanmaya neden oluyor.
Ey demokrasi nöbetinde en önde durduğunda FETÖcü olmadığını tescilleteceğini sanan siyasetci ya da bürokrat büyüğümüz! Etme… Senin ne olup, olmadığını önce devlet, sonra millet zaten biliyor. Birilerinin önüne geçtiğinde, fotoğraflarda en önde yer aldığında değişen bir durum olmayacak. Sen neysen osun.
Ey yeni aldığı son model aracını millete göstermek için konvoylarda son ses müzikle gezen zengin ailenin evladı kardeşim! Etme… Ardından kendine de, ailene de sövdürme.
Etmeyin, eylemeyin… Törenleri sulandırmayın, vakarı bozmayın. Bu millet vakurdur, sululuğa pirim vermez. Veriyor sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Sabaha kadar havalı kornalarla milleti uyarmak, araçlardan sarkıp “eyoop” çekmek, seni uyaran polise “Ne o, sen de mi Fetöcüsün” diye posta koymak, ancak şehitlerimizin ruhunu incitir, gazilerimizin onuruna dokunur.

 

AL BAYRAĞINI, ÇIK MEYDANA

 

Ey Afyonkarahisarlı hemşehrim! 15 Temmuz gecesi al eline şanlı Türk bayrağını… Aileni, çoluğunu, çocuğunu da al yanına, vakarla, onurla, şehitlerin asil duruşuna yakışır bir şekilde çık Hükümetönü’ne… Dilinde dua, zihninde “15 Temmuz gecesi bu ülkenin kapıları içimizdeki hainlerce eğer işgalcilere güçlere açılsa, anahtarlar hainlerin eline geçse halimiz nice olurdu, Suriye’den beter olur muyduk” düşünceleriyle yürü. TBMM’nin bombalandığını, helikopterlerden milletin üzerine ateş açıldığını, özel harekatçı polislerimizin kendi karargahında şehit düştüğünü, uçaklarımızın bizim insanlarımıza bomba yağdırdığını, MİT’in, Genel Kurmay’ın işgal edilip, paşalarımızın derdest edildiğini hatırla…
Millet düşmanlarına karşı milletin topyekün zafer kazandığını idrak et. Particiliği, siyasi görüşü bir kenara bırak. Türk Milleti’nin bir ferdi olduğunu hatırlayarak, şanlı bayrağımızın gölgesinde yürü.
15 Temmuz’da yaşananları anlamaya, özümsemeye ihtiyaç var. Şovun, zirzopluğun lüzumu yok…

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER