Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

BAYRAĞIMIZ

Bilindiği üzere Bayrak, her milletin bağımsızlık ve özgürlük nişanesidir. Milletler bayraklarını kolay kazanmamışlardır.
Ama Aziz Türk milleti kadar zor kazanan ve zor koruyan millet yoktur. Rengini kanımızdan, ay-yıldızını göklerden almış olan, uğruna nice Türk evladının canını verdiği dünyanın en güzel, en önemli ve en anlamlı bayrağı bizim bayrağımızdır.
Bayrağımız, onurumuzdur. Bağımsızlığımızın hayır duasıdır. Vatan sevgimizi bütünleyen gönül perdemizdir. İlahi bir sevginin gökyüzünde dalgalanışıdır. Bütünlüğümüzün ve şehitlerimizin simgesidir. Toprağa ve millete tutunmanın sevgisidir. Babamızı ve anamızı vatan bilmenin sebebi, kaygı ve kavgadan uzak yaşamanın gereğidir.
Ancak bu en anlamlı bayrağın düşmanları hep olmuştur ve hiç boş durmamışlardır. İçerde ve dışarda dalgalanmasından rahatsız olan hainler hep çıkmıştır. Bizden gibi görünüp bizden olmayanlar bu Necip millet zararına sürekli oyun peşinde düşmüşlerdir. Sonuç olarak Aziz Türk milletini hiç rahat bırakmamışlardır.
Sıkça bayrağımızı, indirme, yakma gibi alçaklıklara kalkıştıkları gibi son günlerde Türk düşmanlarının sözde bayraklarını bize göre çaput parçasını bu topraklarda dalgalandırarak milletimizin nabzını ve sabrını ölçmüşlerdir. Bu denemeler bitmeyecektir de.
Türk vatanında bayrağımızın yanında sözde Kürdistan bayrağı dalgalanıyorsa görmezden gelemeyiz, sessiz kalamayız, sineye çekemeyiz. Buna sessiz kalanları da iyi niyetli ve samimi göremeyiz. Daha dinamik durmalıyız. Bu konudaki lider Sayın Devlet Bahçeli’nin tepkileri yerindedir.
Ayrıca, Barzani’nin Türkiye’de görüştüğü söylenen dört kişi ile ne konuştuğu kamuoyu tarafından merak edilmektedir.
Değerli dostlarım; şartlar ne olursa olsun bayrağımıza sahip çıkmalıyız. Bu, Hak ve batılın savaşıdır. Hilalimizi söndürtmeyelim, bayrağımızı indirtmeyelim.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti