Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

HAİN PLANLAR – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 11 Ağustos 2016 Perşembe 12:36:08
 

15 Temmuz gecesi yaşanan ve FETÖ’cü hainlerin Türkiye’nin kapılarını açmak için “maymuncuk” olarak kullanıldıkları darbe girişiminin ardından ortaya çıkan bilgiler insanın tüylerini diken diken ediyor.
Türkiye düşmanlarının hemen hepsinin olaydaki parmak izlerinin az ya da çok, tek tek belirlendiği bu günlerde haberlere daha bir kulak kabartmak gerekiyor.
Önceki gün gazetelere yansıyan haberlerin özetinde hainlerin işbirliği şöyle anlatılıyordu:
15 Temmuz saldırısı hedefine ulaşsaydı eğer, Suriye’den Türkiye’ye girmek üzere binlerce militan ve Şii milis hazırda bekliyorlardı. Önce mültecilerin bulunduğu kamplar vurulacak, saldırılara IŞİD’in yaptığı izlenimi verilecek, hemen ardından Hatay ve İskenderun bölgesinde Şii-Sünni çatışmasına zemin hazırlayacak saldırılarda bulunulacaktı. Bunu takiben ülke genelinde Şii-Sünni, Türk-Kürt ayrışmasını kışkırtacak eylemlere girişilecek, ordu içinde de FETÖ’cü güçlerle, Milli güçler arasında çatışma devam edecekti. Ülkenin herhangibir yerindeki kendi birliğimizin, başka bir kentteki diğer birliğimize savaş ilan etme ihtimali bile söz konusuydu. Türkiye’nin her şehri, her şehrin neredeyse her sokağı bir alev topuna dönüşecek, cennet vatanımızın Irak’tan, Suriye’den bir farkı kalmayacaktı. Aylarca, yıllarca sürecek bir kaosun içine atılacaktık.
Nasıl, okurken bile insanın tüyleri diken diken oluyor değil mi?
Bazılarının hala bu anlatılanları ütopik, hayal olarak gördüklerine tanık oluyoruz. Etmeyin, eylemeyin. Memleket uçurumdan aşağı düşmüştü.
Yüce Türk Milleti, hani bazılarının “adam olmaz” dediği bu millet, kendi geleceğini, kendi elleriyle kurtardı. Yüce Mevla yüzümüze baktı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki vatanseverler, polisimizin içindeki cevval kahramanlar, siyasi iradenin birlikteliği de Millet’in cesaretine eklenince bu hain planlar hedefine ulaşamadı.
Bakın, her geçen gün bu hain planların bir parçası daha ortayla çıkıyor. İşte dünkü haberlerden bir alıntı:
Hatay’da polis tarafından şehir merkezinde yapılan yol uygulamasında yakalanan Ermeni asıllı Fransız vatandaşı Arthium Aloyan, ’silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan tutuklandı. 2012’de Müslüman olduğunu belirten Fransız vatandaşı Aloyan, Ermenistan’da Ezidilerden olduğunu, Suriye’de El Nusra adına savaştığını ve Ermenice, Fransızca, Arapça, Rusça, İngilizce ve Kürtçe dillerini bildiğini ve konuştuğunu söyledi. Ermenistan asıllı Fransız vatandaşı Arthium Aloyan’un hakkında yurda girişi yasağı bulunduğu ve yabancı terörist savaşçı listesinde yer aldığını belirlendi.
Gözaltına alınan Aloyan’ın üzerinde yapılan aramada ise çatışma bölgelerinde çekilmiş fotoğraflar, harita üzerinde işaretlenmiş askeri saldırı ve savunma planları, el yapımı patlayıcılar ve bunlara ait kimyasal madde görüntüleri, uzaktan kumanda için kullanılan elektronik devre şemalarını içerir video ve dokümanlar ele geçirildi.
Bu, ele geçenlerden birisi. Bir de ele geçmeyen, hain plan başarısız olunca geri adım atmak zorunda kalanlar var. Allah korusun, 15 Temmuz işgal saldırısı başarılı olsaydı, başarıyı bırakın, az biraz ilerleme kaydetseydi hainler, ülkemizin her köşesinin ajan/provakatörlerle dolması işten bile değildi.
Türk Milleti uyanık olmak zorunda, birlik ve beraberliğini muhafaza etmek zorunda. Olağanüstü günlerde olağanüstü şekilde teyakkuzda olmak zorunda. Su uyur, düşman uyumaz…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti