Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

TERÖR DEĞİL, SAVAŞ – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 30 Haziran 2016 Perşembe 12:47:22
 

Yastayız…
İstanbul Atatürk Havalimanında önceki gün akşam saatlerindeki hain saldırı sonucunda 41 vatandaşımız hayatını kaybetti, 239 yaralımız var. Ölenlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyoruz.
Dün Van ve Mardin’de de teröristlerin saldırıları devam etti. Bombalar Mardin ve Van’da da patladı. Türkiye’nin, Türk halkının uğradığı kaçıncı terör saldırı, sayısı belirsiz… Bundan kısa bir dönem öncekilere “terör saldırısı” demek belki doğru olabilir. Ancak önceki gün gece Atatürk Havalimanında yaşanan ve son dönemde yaşanan saldırılara “terör saldırısı” demek kendimizi aldatmak olur. Bunlar düpedüz Türkiye’ye ve Türk Halkına karşı yürütülen savaşın birer cephesidir. Düşmanımız bir tane değil, ABD’den, İngiltere’ye kadar, İran’dan Rusya’ya kadar ne kadar dost görünümlü sırtlan varsa, maşa olarak kullandıkları terör örgütleri vasıtasıyla bize saldırıyorlar, canımızı yakıyorlar.
Türkiye’nin dış politikada kıvrak manevralar yaptığı bir dönemde yaşanan bu saldırıların her biri bir “ayar” kıvamındadır.
Rus savaş uçağının Türkiye tarafından düşürülmesinden tutun da, Kuzey Suriye’de açılması için çaba gösterilen koridora kadar, Suriye’deki iç savaştan tutun da yeni Kürt Devleti’ne kadar her konunun bu saldırılarla bağlantısı vardır. Türkiye’nin Rusya ile yakınlaşması ABD’nin moralini bozmakta, Türkiye’nin İsrail ile yeniden eskiye dönüşü İran’ın canını sıkmaktadır. Biz dış politika uzmanı değiliz ama görünen köy; Türkiye üzerinden güç hesapları, paylaşım kavgaları tüm hızıyla sürmektedir. Sürecektir de… Terör bu hesapların maşasından başka bir şey; teröristler ise cehennemin dibini boylayacaklarından emin olduğumuz masum insanların kanlı katilinden başka bir şey değildir.
Türkiye’nin gördüğü ne ilk saldırıdır, ne de son olacaktır. Her saldırı biraz daha canımızı yakmakta, ama bu topraklardaki binlerce yıllık varlığımızı perçinleme adına bizleri daha da bilemektedir. 7 düvelin üzerine çullanıp, Türk Milleti’ni dize getiremediğinin anıtı Afyonkarahisar şehir merkezinde dikilidir. Aynen Utku Anıtı’nda olduğu gibi Türk Milleti düşmanlarını yine ayaklarının altına alacaktır. Tüm acılara rağmen…
Canımız yanıyor, ciğerimiz ateş parçası… Öfkemiz büyük… Ama yılmak, durmak, yıkılmak yok Allah’ın izniyle. İstiklal Marşımızın son sözleriyle bitirelim: “İlelebet sana yok, ırkıma yok izmihlal. Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet; Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklal…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti