Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

YARIM ASIR – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 31 Ağustos 2016 Çarşamba 10:03:08
 

Okuduğunuz gazete Türkiye’nin en güzel ve en kavşak noktasında bulunan ilimizde kuruluşunun 52. yılını yani yarım asrı tamamlamış bir gazetedir. Öncelikle şahsımın da 20 yıldır köşe yazarlığı yaptığı Kocatepe gazetesinin başta Kurucuları merhum İbrahim ve merhum Şükrü Küçükkurt amcalara rahmet diliyor, şu anki yöneticilerini ve çalışanlarını da bunca yıllık emeklerinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Kocatepe gazetesi, sahipleri, yöneticileri, yazarları ve çalışanları ile güzel bir ailedir. Vefayı, sadakati, liyakati, saygıyı, hak ve hukuku ön planda tutan, iyi günde kötü günde beraber olmayı başarabilmiş büyük bir aile. İşte bu vasıflar sayesinde Kocatepe Gazetesi ortaya koyulan prensipler doğrultusunda, toplum menfaati yönünde, Aziz Milletimizin birlik, beraberlik ve dirliği yolunda, vatan, devlet, millet, bayrak, din gibi Milletimizin kutsalları üzerindeki hassasiyetinden taviz vermeden ve belirlemiş olduğu çizgisinden taviz vermeden bu günlere gelmiştir.
52 yıldır güvenilir haber kaynağı olarak bilinen Kocatepe gazetesi, ekonomik, sosyal, kültürel ve spor alanlarında okurlarını bilgilendirme ve aydınlatma görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Afyonkarahisar’a dair doğru haber için başvuru adresidir. İstikrarı ve güvenilirliği ile rüştünü ispat etmiş ve insanların gönlünde ve kafasında marka olduğu gibi Türk Patent Enstitüsü’nde de markasını resmi olarak tescil ettirmiştir.
Şahsımın da fikir, görüş ve önerilerimi siz değerli okuyucularımla imkânlar ölçüsünde paylaşmama fırsat ve destek veren Kocatepe gazetesine daha nice 52. yıllar diliyorum. Doğru bilgilendirme gayreti ve fedakârlığı ile emeği geçen ve her kademede görev almış olan kardeşlerimle birlikte çalışmaktan da mutluluk duyduğumu huzurunuzda belirtmek istiyorum. Tekrar hepsine başarılı ve istikrarlı yıllar diliyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti